Rök, alkohol och djävulskap

Ännu en vecka är förbi och jag kan väl inget annat än att meddela att jag bara jobbat mig igenom den här veckan.
Men igår var vi iaf ut i bobygden och kalasade loss med skönt folk ! Dock var inte krogen så jäkla roligt så vi tog en tidig buss hem !
Nu ligger man bara i soffan och slänger i sig en pizza slize efter den andra, så gott dagen efter !

Söker efter en bra systemkamera , hör av er om ni ska sälja !


Var inte så sur, du blir så ful då

Jobbar för de mesta och umgås med mina älsklingar, nu blire sovdags efter världens kortaste inlägg!


Problemen i skilda världar

Invalid och ofungerande, de beskriver min situation nu. Och lite kluven för att jag måste jobba. Efter vurpan igår så kan jag inte röra nacken så mycke, men de är bara att bita ihop om man vill jobba !
Ligger just nu i soffan med min bebis , han e så mysig så! Bara min älskling som saknas :)
Nu blire duschen sen jobbet :)


Käppar i hjulet

Precis som rubriken lyder så har min dag inte varit den smidigaste. For till backen med Stina och Niclas, och det var så himla bra före och jag klarade även sydliften !
Men alldeles precis i början fick jag käppar i hjulet och föll i backen med lite hjälp... Landade självklart på huvudet men man kan inte grina för de.
Ikväll blir det supermys så fort min plogpöjk har kommit hem, glass & frukt står på kvällsfikelistan !


Mot vårat vinterland !

En ledig dag , trodde aldrig att jag skulle njuta av en ledig dag så mycket som nu. Efter stt ha spenderat nästan en månad som arbetslös så trodde jag väl aldrig att jag skulle kunna njuta av en ledig dag !
Men det gör jag iaf , med nöjet helt på min sida. Och den här dagen spenderads med väldigt trevligt sällskap, Stina och Niclas ! :)
Det har även snöat pudersnö sen söndagsnatten så det kommer vara grymt före i backen !

Over and out !


The times will change and so do we

Helt slut i kropp och i själ. Inte nog med att man jobbade ons-lör på ett nytt höjobb utan man pallrade sig även på fest och trök i sig lite alkohol, fan.
Men det var roligt att umgås med lite gammalt jörvsöfolk, dock hamnade jag i en sån situation där jag vet att jag är onykter men känner mig nykter. Ett annat minus var att jag glömt skruva på korken på i stort sett en helt ny fanta , så man kunde bara hälla i sprit i min väska och ett sugrör å woala, kvällens största grogg.
Nu till helt andra saker, det har snöat nå otroligt inatt och gör fortfarande! Det är super mysigt så ikväll drar vi oss till jaktstugan och sätter iss framför en mysig brasa !
Ha de !


Mystorsdag med bästa!

Efter två dagar på Ica är jag supernöjd och otroligt glad att jag får vara där, sitter i kassan så de e bara komma å handla! Igår stack jag direkt från Ica till Staffansgården och tog ett arbetspass där , king bah!

Nu ska jag njuta av att älsklingen är på myshumör ! Han tänder ljus, köper götta å lagar mat, då mår man som en prinsessa!

Från det positiva till de lite sämre , fick reda på en riktigt usel sak idag. Så lågt att det inte ens är nämnbart!
Att personer vill förstöra för andra, kan inte förstå , sinnes!

Åter tillbaka till mysandet !


Ska jobba min väg mot Thailand!

Hejsan min ack så stackars vänner som jag tvingar på denna länk. Nu är läget som så att jag har det väldigt bra, otroligt bra för att vara specifik. Jag tycker absolut inte att folk med jobb ska klaga, möjligtvis vädra sina känslor men absolut inte vara otacksam. Som nämnt i tidigare inlägg har ica hört av sig, good bless Tina! , men nu ringde även mitt gamla extrajobb ( trodde på riktigt att dom glömt mig , heh) och ville ha lite assistans i helgen ! Åh mina första tankar är bara byggd på glädje , att få jobba !
Visst äre skitkung å vara arbetslös :
- Du kan supa när du vill
- Du kan vara i backen hur mycket som helst.
- Dygnsrytm behöver du inte respektera
osv.
Men vart är pengarna? Dom kommer ju inte direkt flygande ner i handen på re.

Nä, jag hoppas att mitt förudmjukande oflyt är över och att jag kommer få jobba ännu mera !


Min fettisdag idag !

Ja, trot eller ej men som ni ser har jag lyckats att inte glömma bort bloggen, vilket jag i vanliga fall brukar göra. Tänkte iallafall göra ett stort glädjetjut här inne och för en gångs skull vara den som får berätta och skriva att jag fått ett jobb ! Ica i Delsbo ringde mig nyss och delade med sig av den goda nyheten, 3 dagar med start imorgon.
Och vi vet alla vad det betydet? Ingen arbetslöshet ! Därför tänker jag fira med en stor mumsig semla och skilda världar , älskar livet!


Våra misslyckade mål avgör inte vem vi kommer att bli utan vad vi inte kommer att göra om

Det börjar alltid så härligt, det här med att blogga. Skulle säkert kunna köra några fler inlägg per dag men det är ju sånt som försvinner med tiden tills man helt glömt bort vilket användarnamn man ens hade.
Iallafall, anledningen till inlägget ( den röda tråden ) är att jag och min kära sambo varit ute med hjulingen och haft en mysig stund för oss själva så tänkte bara slänga upp en liten bild , kort & gott !

Kan varmt rekomendera att ta din käresta, eller i sämre men fortfarande bra förållanden en vän och grilla, ta med lite varm choklad och mysa och snacka lite skit om allmänheten.
Blir lite variation från den ordinary vardagen !

Nu ska älsklingen slänga in lite tvätt sen ska vi bege oss och höra några kroppsknop. Jajemän, jag ska iväg på gymmet och bara för att säga det att jag på gymmet är som hunden,katten,glassen på systemet.
Bara önska mig lycka till, kommer säkert klaga imorgon!


Bort med det gamla , in med det nya !

Nu har det blivit en del förändringar , här varstans. Kände att min gamla blogg var, ja, lite för gammal helt enkelt men finns dock kvar och tänkte börja klaga, skratta & grina på den här sidan istället !
Det är min kära vän Linda Dynemar som har varit så snäll och möblerat här inne, bugar så mycket för de !

Hoppas att det här funkar nu då så jag inte måste skriva om allt , är ungefär som en farmor som ska göra sitt första blogginlägg från telefon, lite vilsen och ganska förvirrad men jag tror de funkar.

Nu tänkte jag inte kräva mer tid av någon utan istället dra iväg på en fyrhjulingstur med min andra halva
!


RSS 2.0