1 underbart år med dig, mitt hjärta !

Ett år har gått och jag kan fortfarande inte förstå hur lyckligt lottad jag är, att jag får vara tillsammans med världens bästa kille ! Vi har hunnit med så mycket under ett år som gått så fort. Vi har fått en ny familjemedlem, vi har förlovat oss, varit till Thailand och massor av annat , jag har det för bra!

Februari är en grym månad har jag kommit fram till, blir så bortskämd av min älskling så ja skäms nästan lite att jag får ha det så bra :)

Förövrigt så har jag ett grymt liv i de stora hela å, sug på den !
Och nu börjar det officiella sparandet till Thailand, finns inget annat som spinner i mitt huvud så mycket som de! Jag tänker på de, planerar de , jag tom drömmer om det nästan hela tiden !
Längtar sjukt mycket , men aa hejdå blogg, hej våffolor! :)


skillnad på nyhet och nyhet

Idag känner jag att det är en sån där dag när jag inte kunde bry mig mindre. Ser alla kletiga inlägg om att Sverige fått en prinsessa och ja, kul för dom.
Men nyheter som buss/tågolyckor som krävt liv, kvinnor som blir misshandlade och får missfall och barns åsidosatta rättigheter då? Vad betyder det egentligen ? Det är väl ingen som bryr sig om de ? Varför ens lägga en tanke på det vi änd inte kan förändra ?
.
.
.
.
Nä nu jävlar är jag trött på era klena ursäkter, så förbered er för ett otroligt nedlåtande inlägg.
Visst vi kanske inte kan ändra på något här i världen, men gör det oss inte själva lite gott inombords att veta att man bryr sig en gnutta ?
Här har något random par i Sverige fått sin första bebis, men inte fan är det någon som går in på ett sjukhus och väljer ut en ensamstående mamma för att hon har fått sitt första barn ? Henne känner ni ju lika väl, eller ?
Kommer få höra att det inte är samma sak för den här lilla bruden är ju Sveriges prinsessa. Men snacka om dubbla budskap här Sverige, snacka om att jämlikheten och att inte sätta etiketter på folk flög ut genom rutan !
För den ensamstående mammas barn är väl lika mycket värd eller är det just för att det är en kungafamilj som fått henne som det är så viktigt ?'
.
.
.
.
.
Om man nu har tid att slänga iväg ett kletigt inlägg om hur glad man är för deras skull, tänk då på de mindre lyckliga som skulle behöva mera uppmärksamhet. Jag skulle då hellre försöka få en mindre lycklig människa att känna att den syns än att lägga ut ett värdelöst inlägg om en ny unge som ingen känner ( som dessutom ALLA andra skriver om också.
Så idag tänker jag inte ägna mig åt deras lycka, utan ägna mina känslor åt dom som är mindre lyckligt lottade här i Sverige och i hela världen för det är dom värd , det är er jag tänker äta en tårtbit år !
.
.
.
.
Om man är ensam kan man inte förändra mycket, men man kan göra en insatts även om det bara är en tanke man har. Tänk att ni är många som städar, men en person kan även göra skillnad.
Och nu innan jag avslutar detta otroligt långa och hatfyllda inlägg så vill jag bara ge er en tankeställare :
Nu när ni gratulerar Daniel och Victoria för deras lycka och nyfödda flicka, tror ni att dom sen kommer till er och sörjer när ni fått missfall och förlorat eran pojke ?
Tyck vad ni vill, jag ståt fortfarande fast vid rubriken, skillnad på nyhet och nyhet !

Whatever the thousends reasons you have for smiling is , hold on to it and let go of the one reason that doesn't make you smile

Dygnsrytm är inte på topp, det märker jag redan nu och det sker nog av en ganska självklar anledning, jobbar för det mesta eftermiddagar till kvällar, så stannar gärna uppe länge å sover ännu lääängre.
Men iaf, fick min lönespec idag och den visade dubbelt än mina förväntningar så den öppnade man med stort nöje, älskar att jobba!
Så imorn bär det av mot Söderhamn för att kika på kameran som jag nämnt tidigare !

Nu känner jag mig så där jätte kär och på super gosigt humör, så avslutar mitt tvtittande ( efter programmet ) å kryper ner med mitt otroligt älskvärda hjärta, ingen kan slå den här känslan !


Jag är rädd för att inte leva, men jag tar inte ett steg tillbaka för de

Jahapp, då var man helt plötsligt 21 då ( å två dagar ) , känns lite knepigt faktiskt även fast de inte känns i kroppen. Tänk vad stor alla var , tänkte iaf jag när jag var liten när folk var över 20.
Lördagen spenderades med vänner som sjöng och alkohol som flöda, och jag hade faktiskt riktigt kul så jag måste tacka alla som bidrog till en kung natt !
Och dessutom tacka alla som gratulerade mig å alla fina presenter jag fick, puss på er alla !

Och inom kort ska även jag gratulera mig själv med en systemkamera, äntligen! Känns som år & dagar sen sist jag ens höll i en systemkamera men snart är det dags igen så folket får väl stå ut med bildbomber titt som tätt!
blir förmodligen en sony a330 med standard objektiv till en början, men ebay lär ju inte försvinna så lär väll hänga där !

Åter till mitt mystiska Ghostwhisper maraton, tja!


Faller i samma spår

Vaknar och mitt humör gick från toppen till botten på mindre än 5 min. Så här gick det till : först ringde Ica å fråga om ja vela jobba ikv och det är en självklarhet att jag vill , så där gick humöret uppåt. Sen så fick det väl i stort sett neråt därifrån, och jag blir så sjukt less när det helt enkelt inte går som jag vill.

Samma tråkiga, samma sak.
Jag gör det inte igen,
jag har redan gjort de där.
Du måste förstå,
du måste finna tilliten för mig,
innan min för dig försvinner.

Aa tjarå!


vi tar oss själva till helt nya nivåer

vad skulle vi göra om vi inte var sociala ? Säkert ungefär samma sak som jag har gjort hela dagen , suttit i soffan & promenerat alldeles själv. Självklart gjort lite andra saker men det är inte poängen utan de är att jag gjorde det själv, jag vet inte om ni visste det men det är sjukt tråkigt. På kvällen blev jag tack å lov räddad av min kära vän Issa, blev ett varv runt kyrksjön och lite skitsnack och det är så sjukt vad man uppskattar det när man inte gjort ett skit under dagen och framför allt inte tar tid att göra sånt oftare! Vi pratade lite om träning och hur vi äter , och ur mitt egna perspektiv så gör jag allt det där riktigt uselt men känner ändå att jag är på g ! Det är faktiskt ganska skönt att komma ut på en promenad eller två under dagen, vad ska jag annars göra som är så viktigt dom minuterna ? precis ! Medan vi påbörjat våran promenad så springer en löpare förbi å vi sa att vem e så tokig som springer den här tiden i mörkret ? Den personen har jag precis talat med och det var nämligen Christoffer, ooooch...jag ska tydligen ut å springa i mörkret, den tiden, på fredag ! Ska bli spännande att se hur länge jag överlever... finns det speedkondition med expressfart som man kan beställa någonstans? Behöver lite tills dess ! Nä alltså jag förstår om ingen orkar läsa de här, sjukt ointressant att läsa om andra. Själv läser jag inte nått annat som någon skriver särskilt inte när de blir så långa inlägg...som de här. så hejdå!

We will all rise and show, that we all've changed and have become something great

Jag trodde väl aldrig att jag skulle lyckas men nu har kag gjort de nämligen vaknad till en ljudlösts ringande telefon ! Så sjukt jobbigt när man sover och så ringer jobbet så tänker man att man ska låta så pigg som möjligt men i slutändan låter man bara som en speedad Ricky Lake. Men de som inte var lika jobbigt var att faktiskt ta sig tid å kolla vem de va som ringde , älskar nämligen mitt jobb så självklart tycker jag ännu mer om att faktiskt FÅ jobba där, så fick lite mera pass den här å nästa vecka, awesome!

Men back to nothing, jag låg å sov innan de här , right? Klockan ringer inte förrän 10.10 och jag e ledig och har absolut ingenting inplanerat så just nu känns det inte så bra att inte kunna somna om, men det är värt ett försök !


Mindre innehållsrik dag är rubrik

Solen skiner och jag har i stort sett spenderat hela dagen inomhus. Varit på några promenader med lille hund men annars så har soffan lockat mer eller mindre. Fick besök av Jonna och Anna-Karin så bjöd på lite fika å snacka lite skit, jätte trevligt !
Om en liten stund dyker Niclas upp å då ska vi ut å testa filma med Björns nya kamera, spännande !

Åter till soffhänget !


You got the answers

Nu har jag gjort det igen, kanske kan jag komma igång på riktigt ! Drömde att jag totalt förändrade mina matvanor, då jag hade läst massa hälsoartiklar igår. Så när jag vaknade pallra jag mig på mina träningskläder och tog en springrunda. Och jag måste då säga det att de va sjukt jobbigt för en otränad själ men så underbart skönt efteråt !
Ska försöka hålla fast vid den motivationen så kanske jag faktiskt kan lyckad sätta upp ett mål och nå det !
Ja men förövrigt så är jag ledig idag, lite skönt men hade hellre jobbat !

Nu blir de lite frukost och sen lite klädvikning !


Är du redo?

Snart har våran vecka som husägare gått mot sitt slut för imorn kommer Niclas päron hem från Thailand ! Men ska bli aningen skönt att få komma hem till sig själv också, hemma liksom ! Imorse när jag vaknade så könde jag precis som man brukar känna, när man har haft snuskigt kul dagen innan, mycket bra, men ni vet ändå den där lite slitna känslan. Men som sagt, hade skitkul, länge sen jag hade så kul å drack faktiskt, kan bero på att de va hemmafest den här gången!

Nä nu ska jag inta mitt soffrevir och vänta på att älsklingen ska sluta jobba så han kan ta med pizza till mig, och allt annat son möjligtvis kan göra min bakisdag komplett !


Drömmarnas land väntar

Tjena mittbena! Nu har två dagar gått sen vi blev tillfälliga husägare och jag kan då säga de, huslivet e chill !
Vi latar oss mest för ingen av oss jobbar men vill så gärna att Ica ska ringa, kan ju jobba precis när som helst ju!
Men iaf, var till en second hand butik i Delsbo ikv där de verkligen gäller att vara först för annars hittar man ingenting ! Hittade nåra tröjor och ett par jättefina örhängen, plus att ja köpte lite grejer igår i hudik så nu jävlar har jag något nytt att bära i helgen !

Nu blir det en dumleklubba och drömmar om våran 4 månaders drömrresa till Thailand i höst, längtar så sjukt !
De e några tjejer som har en reseblogg som är ute just nu , och man blir så ressjuk av att titta !
Vill ni också kika å bli lite avis så kan ni kolla in här, Marinaelm.blogg.se/resedagboken !

Men som sagt, dumleklubban väntar , tjo :)


RSS 2.0