Fantasilöst

Även denna dag var ganska fantasilös, blir lätt så när man är ledig. Eller när jag är det iaf. Testade lite svartvita bilder idag också men nu åter till fantasivärlden i OTH !


black & white

Ett slut har alltid en början.
Tog lite sovmorgon för en gångs skull, började bli lite tjatigt att vakna upp kl 8 på mina lediga dagar.
Älsklingen började även sent så morgonmys och lite tårta fick stå på schemat denna förmiddag.
Just det, tårta! Det är det jag syftade på igår, smörgåstårta, vanligtårta, bakprylar liksom. Att dekrorera å komma på något finurligt helt själv, jävla duktig jag är!

Iaf, förr eller senare så måste ju älsklingen åka på jobb, så drog fram kameran för att testa lite svartvita bilder. Ganska nöjd med tanke på att jag var själv tvungen att styra kameran och knäppa korten. Inte helt enkelt !
Men några skapligt bra bilder lyckades jag med iaf, för att vara nybörjare !

Enjoy !
( back to OTH )!



Jag är rätt bra ändå!

Jag är rätt så duktig ibland, på vissa saker. Man ger inte sog själv så mycket applåder som man egentligen förtjänar. Så nu gör jag det, till mig själv, ger mig själv poäng för att jag kan.
Har faktiskt hittat något jag är ganska finurlig på, men det kan jag dock inte avslöja än. De väntar nämligen en överraskning i kylen till min älskade på våran dag, men det är iaf en ledtråd och en liten bild dyker väll upp sen !

Nu far jag å hämtar älsklingen så jag får överraska honom igen. Igår vare rosor, och idag...ja de återstår att se ;)


Behövs det mer?

Den är min.
Den är din.
Du är skyldig det.
Jag ska betala det.
Jag betala det sist.
Du betalar nästa gång.
Denna evigt, tysta diskussion.
Ska det vara så jämt ?
Eller ska även jag behöva rita en linje
Jag vill väll inte behöva ansöka om vårdnaden på min egen mat?
För, den är väl min?
Om man ska följa reglerna ut den tysta diskussionen, så betyder det att du kommer svälta.
Den är min
Den är din.

Gemensam eller delad vårdnad om maten ?


Lär er att uppskatta det ni har!

Du underbara liv, jag älskar dig.
Tack för allt, tack för morgondagen.
Tack för idag, jag lever, jag andas.

Jag har någon jag älskar, jag har ett liv att leva.
Tänker inte ge min tid åt det som inte är värt det.
Tack livet, för att du gjort allt så bra!

Tack för att du ger mig förhoppningar, glädje och drömmar.
Tack för att jag har min fästman, mina vänner och familj.

Tack för att jag får drömma.


The white front door

Jag drömmer hela tiden om min framtid, om hur det kommer se ut om 10 år. Det känns konstigt , men är jag den ända som vill ha det livet imorgon? Så många verkar ha så mycket som vill göra innan dom stadgar sig, men vad finns det som hindrar en när man gjort det ?

Jag sitter och drömmer om mitt hus, det som ligger långt bort men ändå bara runt hörnet. Det huset med en vit dörr och vita knutar, lite gammaldags utanpå men nyrenoverat, breath taking innanför min vita dörr.
Jag drömmer om hur jag öppnar min nya garderob , packar väskan och åker iväg på semester för att sedan sitta i bilen och köra upp utanför huset och kliva in genom min vita dörr.

Men sen vaknar jag. Slår upp ögonen och ser en ännu vackrare verklighet. Och ser att om jag bara lyckas hålla fast vid det jag har så kommer det jag drömmer om, faktiskt att slå in. Då kommer jag en vacker dag kliva innanför väggarna på mitt hus, ni vet det med den vita dörren.

Jag tänker inte avslöja vart mitt hus kommer stå, inte riktigt än. För jag tycker om att det bara finns i mina drömmar, jag har någonting att längta efter, något att se fram emot.

Så just nu , finns min dröm bara i mitt huvud. Men håll utkik i framtiden, efter den vita dörren .


Livet är för underbart!


Om ändå alla fick bestämma sin egen maträtt, få använda sin egen vilja.

Igår , idag , imorgon händer det. Jag har, som alla andra på FB sett den mest fantastiskt hemska filmen om KONY2012. Och jag kan säga det att de har aldrig rört mig så mycket att se människor lida , tills nyligen. Jag kände att jag ville göra någonting för en gångs skull och inte bara sitta där och tänka, och drömma att någon dag skulle jag också vilja hjälpa någon eller göra något rätt för mig. Så jag tog tag i det .

Jag vet , att man kan inte förändra världen själv men kolla igenom filmen själv, man är inte precis den ända som vill skjuta idioten ! Så jag bestämde mig för att gå in på deras hemsida och kika lite på grejerna dom har, tog fram bankdosan och jag kan säga att först va jag fast besluten, men började tveka när jag vet hur lite pengar jag har.

Men så slog det mig att dom jag ger mina pengar till då, har dom ens pengar ? Jag har hur mkt mat som helst, jag har ett jobb, jag har ett hem som jag delar med 1 person, inte 100. Det var då jag knappa in på banken , räkna om lite dollar och bestämde mig för att jag kan faktiskt göra skillnad, jag räknas också !

Så inom några veckor anländer lite grejer till Delsbo, och inte just för grejernas skull utan för att pengarna faktiskt går till något extremt viktigt !

Känner mig grymt engagerad för en gångs skull, något som faktiskt känns bra för mig. Att få bry sig om något som gynnar alla, och inte bara en själv.

Om alla ändå kunde få ha det lika bra som jag, som faktiskt får bestämma vilken maträtt jag vill ska stå på bordet.
Om alla ändå kunde få ha den makten som jag, som får välja vart mina egna pengar ska gå.
Om ändå alla kunde få ha samma frihet som jag, som kan öppna dörren och gå, precis när jag vill.

KONY 2012!


Det är nu , det är imorgon . Det är du !

Ja nu är ännu en helg förbi och den har varit riktigt kul. I fredags blev det jobb och var ut med Inger å festa till det med go mat på lunchen , riktigt trevlig ! Lördagen blev det jobb med Simone och sen drog vi vidare till Varggropen för att knäppa en cider med trevligt folk i solskenet och det var riktigt jäkla bra ! Blev sedan förfest å utgång med allihopa, hel nöjd tjej!

Händer så mycke som är så bra så kan inte sätta ner det i ord! Men måste iaf gratulera Simone till körkortet som hon kämpat med, grattis stumpan!
Nu ska jag krypa ner med min älskling å må som den drottning jag blir behandlad som !

Varje dag snurrar mina tankar
Varje dag finns det minnen som får mig att le
Att jag haft sån tur, att jag blivit vinnaren
Att du vill vara med mig
Ofattbart . Oförståeligt . Underbart !
Varje dag, varje månad , varje år
Ska jag finnas
Ska jag stå vid din sida
Ska jag älska,
Som om det var den sista dagen.
Jag viker inte , jag tvekar inte .
Jag ska le , jag ska skratta
Jag ska leva
Jag ska älska och bli älskad.

Det är nu , det är imorgon
Det är igår , det är framtiden.
Jag älskar dig Niclas ! <3


RSS 2.0